Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft gir en oppdatering om Six Invitational 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en liten forsinkelse har Ubisoft nå gitt oss en offisiell oppdatering via deres hjemmeside om hvordan deres Six Invitational-turnering i 2021 kommer til å kjøre. Det er naturligvis mange lag som venter ivrig på å delta, og mange fans som gjerne vil se på, så når skjer det?

Nå vet vi at det skjer fra 11. til 23. mai i Paris, og det er uten tilskuere på stedet. Den franske regjeringen har i tillegg nå suspendert all flytrafikk mellom Frankrike og Brasil, som gjør at det nå er vanskelig for de brasilianske lagene å delta, men de jobber nå for å sikre at de kommer seg inn i landet.

Vi har imidlertid sett hvordan turneringsarrangører simpelthen ikke kan få alle lag om bord på grunn av restriksjoner, så vi må se hvordan dette går.

"More information will be communicated soon, including updated Health and Safety measures based on the latest local authorities guidelines. We are dedicated to bringing you the best Six Invitational possible," sier Ubisoft.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content