Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ubisoft planlegger å bruke AI for å generere NPC-dialog

Ghostwriter AI-verktøyet vil angivelig spare tid for manusforfattere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye snakk om AI i det siste. Etter hvert som ChatGPT fortsetter å ta over verden, ser det ut til at flere og flere bransjer legger merke til og ser hvordan AI kan bringes inn i hverdagen.

Ubisoft mener at de kan bruke AI til å spare manusforfattere litt tid ved å generere tidlige versjoner av NPC-dialog. De avslører teknologien i en ny trailer og forklarer hvordan den fungerer.

Menneskelig input er fortsatt nødvendig, selv med AI som genererer dialog, da det er behov for å kontrollere og sikre at det ikke er noen åpenbare feil. Akkurat nå vites det ikke om dette faktisk vil spare tid, da det sannsynligvis vil være mange feil gjort av AI-en i begynnelsen.

Allerede begynner internett å veie inn med en flodbølge av ulike meninger om dette emnet. Noen kjente spillutviklere har også gitt sine innspill, for eksempel God of Wars Cory Barlog, som svarte med en passende gif:

Hva synes du selv om dette?

Ubisoft planlegger å bruke AI for å generere NPC-dialog


Loading next content