Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Ubisoft utsetter Skull and Bones for tusende gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg var ikke den eneste som nærmest bare måtte le da Ubisoft hevdet at Assassin's Creed IV: Black Flag-inspirerte Skull and Bones ville lanseres samtidig som Sonic Frontiers dagen før God of War: Ragnarök, så at spillet ble utsatt for femte skikkelige gang bare et par måneder senere overrasket ingen. Vi har ikke hørt stort siden den gang heller, så da er det bare å følge gammel vane.

For i dagens investormøte forteller Ubisoft at de har bestemt seg for å utsette Skull and Bones vekk fra den 9. mars. Som flere ganger før ønsker de ikke å gi oss en ny lanseringsdato enda siden de på tro og ære lover å faktisk gi oss spillet den datoen vi får neste gang.

Tilbakemeldingene fra testerne skal likevel ha vært gode, så det skal bli spennende å se hva som venter når beta-testene begynner nærmere våren.

Skull and Bones

Relaterte teksterLoading next content