Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Ubisoft viser fram For Honor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du noen sinne drømt om å være en samurai? Eller ridder, eller viking? Da har Ubisoft nettopp det du vil ha. For Honor, som nettopp ble avduket på Ubisofts E3-konferanse, er spillet for deg og tre av dine kompiser.

Spillet fokuserer på nærkamp mellom to lag på fire spillere. Vikinger, samuraier og riddere er de tre grupperingene man kan velge mellom når man kriger rundt middelalderborger, kirsebærtrær og kalde fjorder. Kartene er fylt med datastyrt kanonføde som står i veien for de fire motstanderspillerne, som skal hugges ned på blodigst mulig vis.

HQ
For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content