Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Ubisofts nye beskyttelse

Null internettilgang? Null spilling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft her hintet om et nytt kopieringsbeskyttelsessystem for PC-spillene sine. Nå har britiske PC Gamer fått teste det nye systemet i Assassin's Creed II og Settlers 7, og det viser seg at det krever en konstant internettoppkobling. Det betyr at om man ikke har internett tilgjengelig så kan man ikke starte spillet. I følge PC Gamer blir man sendt tilbake til startmenyen og mister alt man har gjort siden siste lagring dersom man mister nettoppkoblingen mens man spiller.

Samme ting skjer om noe skulle skje med nettilgangen til Ubisofts egne servere, hevder PC Gamer. Brytes kontakten med spilleren er spillet over for denne gangen. Med kopieringsbeskyttelsen kommer likevel et par fordeler, da man kan lagre spillfilene sine på Ubisofts servere for å kunne spille på dem fra andre datamaskiner.

Noe som ikke er verifisert ennå, men som visstnok skal være sant, er at det nå ikke lengre skal kreves at man har skiva i DVD-leseren på maskinen. Man skal også kunne installere spillet så mange ganger man vil. Den nye kopieringsbeskyttelsen ser ut til å komme på nesten alle Ubisofts nye PC-spill i framtida.

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content