Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin

Uferdige spill stjålet på Gamescom

Utviklerne tilbyr 30 000 kroner i finnerlønn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For belgiske Larian Studios utviklet Gamescom-messen seg fort til å bli en mindre hyggelig affære. To av studioets datamaskiner har nemlig blitt stjålet, og på disse maskinene lå de uferdige spillene Divinity: Dragon Commander og Divinity: Original Sin.

Dette er naturligvis alvorlig for Larian Studios, som nå tilbyr 5000 dollar (rett i underkant av 30 000 kr) i finnerlønn til den som leverer tilbake maskinene:

- Hei folkens. Dette var virkelig ikke måten vi ønsket å starte Gamescom på! To PCer har blitt stjålet fra Larians bås i business-hallen på Gamescom, og på dem ligger tidlige versjoner av Divinity: Dragon Commander og Divinity: Original Sin. Larian tilbyr 5000$ i finnerlønn mot informasjon som fører til at tyvene blir tatt og at maskinene blir returnert. Vi håper spillverden vil samle seg og hjelpe oss med dette, slik at vi kan spore opp kjeltringene og få tilbake spillene, skriver utviklerne.

De presiserer videre at de har flere kopier av spillene på lager, og at deres øvrige Gamescom-program sånn sett ikke blir påvirket.

Hverken Larian Studios eller Divinity-serien kan beskrives som særlig kjente navn i spillbransjen, og hendelsen kan derfor fort bli hell i uhellet for utviklerne. Det er selvsagt kjedelig å miste uferdige spill, men all PR er tross alt god PR, eller hva?

Kilde: Kotaku.

Divinity: Original Sin
Bilde fra Divinity: Dragon Commander.

Relaterte tekster

1
Divinity: Original Sin utvides

Divinity: Original Sin utvides

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Larian Studios kan nå fortelle at actionrollespillet Divinity: Original Sin får to nye figurer med utvidelsen The Bear and the Burglar. Utvidelsen koster ingenting og...

Cow Simulator 2014 annonsert

Cow Simulator 2014 annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ja, du leste riktig. Det er derimot ikke en skamløs oppfølger til Coffee Stains tullete Goat Simulator, men snarere et ambisiøst tillegg til Divinity: Original Sin....Loading next content