Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Wolf Among Us

Ulven vender tilbake i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale Games kan mer enn å lage spennende spill basert på zombieserien The Walking Dead, noe de beviste i oktober i fjor da de lanserte første episode av The Wolf Among Us, en detektivhistorie lagt til tegneserien Fables' verden.

Siden den gang har det vært stille, og Telltale har holdt kortene tett til brystet når det gjelder den neste episoden. Nå har de imidlertid lettet på sløret, og annonsert at andre episode av spillet skal lanseres i løpet av første uke i februar. Det kommer frem av en offisiell uttalelse fra studioet på Telltale-forumet:

- Det har vært en kamp å få denne episoden lansert, av diverse årsaker, men den er endelig klar for lansering, skrives det på forumet.

Vi antar at de diverse årsakene kan ha noe med både sesong 2 av The Walking Dead-serien og det planlagte Game of Thrones-spillet å gjøre, men gleder oss uansett over nyheten.

Første episode av The Wolf Among Us ga mersmak her i Gamereactor, og anmeldelsen leser du her.

The Wolf Among Us

Relaterte teksterLoading next content