Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted blir brettspill

Uncharted: Board Game annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du rett og slett ikke får nok av Uncharted og Nathan Drake har japanske Bandai løsningen for deg. De skal nemlig slippe Uncharted: Board Game.

Navnet er forholdsvis selvforklarende, men dersom du ønsker detaljer omtales spillet som Bandais første "non-deck building game", altså et spill der alt du trenger er med i pakken og behovet for en ekstern kortstokk er fraværende.

Det betyr dog ikke at spillerkort ikke er en del av oppsettet, da 190 av disse blir å finne i esken. Når det gjelder hva man fysisk vil gjøre i spillet er Bandai sparsomme med informasjonen, men ikke overraskende dreier det seg eventyr og skjulte skatter.

Lanseringen blir i løpet av juni måned og prislappen blir $30 (ca. 180 kroner). Skal du gå til innkjøp?

Kilde: Bandai.

Uncharted 3: Drake's Deception
Uncharted 3: Drake's DeceptionUncharted 3: Drake's Deception

Relaterte tekster

4
Amy Hennig får en BAFTA

Amy Hennig får en BAFTA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) vil anerkjenne den tidligere spillregissøren hos Naughty Dog og forfatter på Uncharted-serien, Amy Hennig, ved å...Loading next content