Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Underskriftskampanjen for Days Gone 2 fortsetter å vokse i høyt tempo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange ble virkelig skuffet da Jason Schreier avslørte at Days Gone 2 ikke var i utvikling selv om Bend Studio selv ønsket å fortsette historien om Deacon St. John. I stedet hevdet Schreier at halvparten av studioet hovedsakelig var opptatt av å støtte andre, mens den andre halvparten holdt på med et live service-spill, ikke relatert til Days Gone.

Dette førte til at fansen protesterte med en underskriftskampanje på nett. Men i motsetning til de fleste, har denne virkelig gjort det stort og har heller ikke latt seg glemme. I fjor rapporterte vi at 100 000 mennesker allerede hadde signert den, og nå er det antallet nesten doblet. For øyeblikket har 182 593 brukere signert den, noe som absolutt bør bety at Sony har fått det med seg nå.

Om det til slutt vil føre til noe gjenstår å se, men hvis det gjør det, fortjener alle fans en klapp på skulderen for å gjøre stemmen sin hørt.

Vil du ha en oppfølger til Days Gone?

Days Gone

Takk, ComicBook.com

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content