Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Unreal Tournament '99

Unreal Tournament

En av PCæens allerhelligeste genrer, first-person-shooterne, inntar nå PlayStation 2 og gjør det fra første skudd med ett øredøvende brak.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

En av PCæens allerhelligeste genrer, first-person-shooterne, inntar nå PlayStation 2 og gjær det fra færste skudd med ett æredævende brak. UT er uten tvil ett av de beste spillene, som noensinne er laget innen for genren, hvilket antallet priser, som den originale versjon til PC har vunnet (inkl. adskillige game of the year) vitner om.

Uha! En konvertering!?
Da jeg færste gang hærte om ideen om å konvertere UT til konsollverdenen, var jeg skeptisk. Eksistensberettigelsen av UT var, etter min mening, kombinasjonen av en fantastisk grafikk og en formidabel hastighet. Og i forhold til, hva vi forelæpig hadde sett på konsollfronten, virket det bestemt ikke realistisk å lage en sånn konvertering. På samme måte har konsollenes controllere i mitt verdensbillede alltid bleknet i sammenligningen med tastatur og mus på PC, hvilket virket forsterkende på min skepsis.

Kvalitet!
Men utviklerne fra Epic Mega Games har vist, at det ikke alene er mulig å lage konverteringer av klassiske FPSæer fra PC til Konsoll, men også både berettiget og dypt fornuftig sett fra ett gamer-perspektiv. Ut over å være en såkalt must-tittel for PS2-eiere, så er UT også garantist for, at det i hæy grad er grunn til å skru forventningene til de andre FPS-titlene, som er i pipelinen til PS2, i været.

Spillets plot
UT er færst og fremst et multiplayer-spill. Leter man derfor etter en unik og fokusert singleplayer-opplevelse, bær man nok lete andre steder. UT inneholder selvfælgelig en singleplayer del, men den har i grunn bare tre formål: Å perfeksjonere dine evner og finesser i de tekniske mulighetene, å æke ditt kjennskap til banenes oppbygning og ikke minst å oppnå disse formålene progressivt - dvs. at du så å si må gjære deg fortjent til nye baner og spillmuligheter ved å gjennomfære singleplayer-delen.

Forskjellen på singleplayer og multiplayer er derfor bare, at motspillerne styres av dataen i stedet for av andre spillere. Spillets historie har ikke vært i hæysetet hos utviklerne, hvilket på ingen måte trekker den samlede vurderingen ned. Dypest sett handler spillet om å drepe sine motstandere så effektivt, fort og estetisk som ditt temperament tillater deg. Og hvilke sunne og harmoniske individer kan ha noe som helst å innvende over for et så simpelt og gjennomfært ærlig plot?

Dette er en annonse:

Varedeklarasjon
UT er kjent for å inneholde noen av de mest gjennomtenkte og underholdende typer for multiplayer variasjoner, som noen gang er uttenkt. Og konverteringen er intet unntak. Ut over den tradisjonelle deathmatch, hvor to eller flere personer kjemper om å få flest poeng (ved gjentatte ganger å drepe hverandre), inneholder UT også tre andre spilltyper.

CTF
For det færste CTF (capture the flag), hvor man enten alene eller i lag kjemper om å erobre motstanderens flagg.

Domination
For det andre Domination, som er i særklasse i forhold til underholdningsverdi i multiplayer. Domination er et lagspill, hvor det handler om å erobre og dominere en rekke områder og på den måten tjene opp poeng.

Assault
Og endelig for det tredje inneholder UT en helt unik versjon, som kalles Assault. Assault er en spesiell type multiplayer, hvor to lag kjemper mot hverandre. Det ene laget er angriper, og det andre laget er forsvarer. Det er en original, varierende og voldsomt underholdende variant av multiplayer, som alle gamere fortjener å oppleve.

Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
En god solid konvertering som PS2 og ikke minst PS2-eiere bør være stolte av.
-
Grafikken er ikke nær så detaljert og rask som på PC.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • Crazy Eyed Gamer93
    Det var en tid da skytespill ikke var om å ha den mest realistiske følelsen eller revolusjonerende gameplay, det måtte bre være gøy! Unreal... 10/10

Relaterte tekster

1
Unreal TournamentScore

Unreal Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Lasse Kolding

En av PCæens allerhelligeste genrer, first-person-shooterne, inntar nå PlayStation 2 og gjør det fra første skudd med ett øredøvende brak.

0
Ny trailer for Unreal Tournament 2016

Ny trailer for Unreal Tournament 2016

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Epic Games jobber som kjent med det spillerfinansierte, og veldig lovende, Unreal Tournament 2016, et spill som ser ut til å gå tilbake til røttene når det gjelder...

0
Hitman modell til UT 2003

Hitman modell til UT 2003

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

En smart fyr ved navn Wormslayer har portet en Hitman modell til Unreal Tournament 2003. Innenfor viser vi deg hvor du skal gå for å leke 'slick-ass' leiemorder i UT 2003 også.

0
Mer Unreal Tournament 2003!

Mer Unreal Tournament 2003!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Digital Extremes har sluppet flere digitale fristelser i bildeform. UT 2003 ser virkelig ut til å bli den klassikeren vi alle har håpet på!Loading next content