Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Until Dawn

Until Dawn har noe ekstra i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Supermassive Games endelig offisielt annonsere det ryktede Until Dawn: Rush of Blood, et førstepersons skytespill satt i Until Dawn-universet. Spillet er en god, gammel arkadeskyter som lanseres til PlayStation VR neste år. Det er fortsatt en god stund til headsetet og spillet lanseres så Supermassive Games har noe bittelite ekstra å by på i dag også.

Spiller du Until Dawn de neste dagene vil du nemlig få se en liten beskjed. Akkurat hva det er skal vi ikke røpe her, men det er nok ikke akkurat vits å sette av mye tid for å si det sånn.

Annonseringstraileren til Until Dawn: Rush of Blood ser du nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

9
Until DawnScore

Until Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Vi har spilt det skrekkelige Until Dawn, men er det skremmende dårlig eller skummelt bra? Les videre, hvis du tør...

0
Stort halloween-salg på Playstation Store

Stort halloween-salg på Playstation Store

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Den stadig mer populære halloween-feiringen nærmer seg, og i den anledning har Sony startet sitt årlige høstsalg. Via Playstation-bloggen kan vi lese at noen spill vil...

0
Until Dawn har noe ekstra i dag

Until Dawn har noe ekstra i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne Supermassive Games endelig offisielt annonsere det ryktede Until Dawn: Rush of Blood, et førstepersons skytespill satt i Until Dawn-universet. Spillet er en...Loading next content