Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Until Dawn

Until Dawns slippdato annonsert

Lanseres når mørket nærmer seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Supermassive Games er nok mest kjent for Little Big Planet til PlayStation Vita, så da det ble kjent at de jobbet med et blodig skrekkspill til PlayStation 4 ble mange skeptiske. Kan de virkelig lykkes med overgangen fra søte tøydukker til blodige drapsmenn?

Etterhvert har det dog vist seg at de spillet faktisk kan bli interessant. Med sitt meget sterke fokus på quick time events og kritiske valg med mulighet for å drepe mange av karakterene i løpet av få minutter, er spillet på radaren til alle som liker Heavy Rain og Beyond: Two Souls.

Sammen med avsløringen av annonseringsdatoen kommer Supermassive også med en annonsering som nok vil vekke interessen hos andre også. De avslører nemlig en ny karakter som spilles av en meget kjent skuespiller.

HQ

Peter Stormare er nå altså en del av karaktergalleriet du kan bli kjent med den 26. august. Blir dette høstens første kjøp, eller er ikke slike filmatiske spill noe for deg?

Until DawnUntil DawnUntil Dawn
Until DawnUntil DawnUntil Dawn

Relaterte tekster

9
Until DawnScore

Until Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Vi har spilt det skrekkelige Until Dawn, men er det skremmende dårlig eller skummelt bra? Les videre, hvis du tør...

0
Stort halloween-salg på Playstation Store

Stort halloween-salg på Playstation Store

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Den stadig mer populære halloween-feiringen nærmer seg, og i den anledning har Sony startet sitt årlige høstsalg. Via Playstation-bloggen kan vi lese at noen spill vil...

0
Until Dawn har noe ekstra i dag

Until Dawn har noe ekstra i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne Supermassive Games endelig offisielt annonsere det ryktede Until Dawn: Rush of Blood, et førstepersons skytespill satt i Until Dawn-universet. Spillet er en...Loading next content