Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game var oktober-vinneren på eShop

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det australske indiespillet Untitled Goose Game har uten tvil blitt en av høstens store hits på PC og Nintendo Switch. Nå kan salgstallene for oktober på Nintendo eShop bekrefte at spillet virkelig har kvekket seg inn i publikums hjerter.

Nintendo of Europe lanserer hver måned statistikk over de 15 bestselgende Switch-spillene på eShop. Salgstallene for oktober viser at Untitled Goose Game ligger på førsteplass, noe som er imponerende nok for et indiespill. Enda mer imponerende blir det når spillet slår større titler som Luigi's Mansion 3 (2. plass), Overwatch Legendary Edition (9. plass) og The Legend of Zelda: Link's Awakening (7. plass). Sistnevnte kom ut samme dag som Untitled Goose Game, noe som gjør sammenligningsgrunnlaget mellom de to spillene ekstra spennende.

Den komplette topp 15-lista er som følger:


 1. Untitled Goose Game

 2. Luigi's Mansion 3

 3. Bastion

 4. Hollow Knight

 5. Transistor

 6. Minecraft

 7. The Legend of Zelda: Link's Awakening

 8. Cuphead

 9. Overwatch Legendary Edition

 10. Stardew Valley

 11. 911 Operator

 12. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

 13. Mario Kart 8 Deluxe

 14. Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

 15. Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition

Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content