Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Untitled Goose Game

Untitled Goose Game vil komme til PlayStation 4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Greit nok. Enkelte av oss hadde visse forventninger til House House sitt Untitled Goose Game etter den kule annonseringstraileren, men de færreste forventet nok at spillet ville ende opp i diskusjonen om å være årets beste spill for enkelte. Plutselig har både sosiale medier og forum verden over blitt fylt med både lovord og spøker om samarbeid med andre spill, så man kan trygt si at spillet har vært en stor suksess på PC og Nintendo Switch disse to første ukene. Dermed er det godt å høre at det vil komme til andre plattformer også.

Etter måneder med vage svar har nemlig utviklerne oppdatert Untitled Goose Game sin FAQ slik at den nå gjør det klart at spillet også vil komme til PlayStation 4 og Xbox One, eller bare "andre konsoller" som skriver enkelt nok. De utelukker heller ikke en utgave til iOS og Android, men noe slikt er foreløpig bare ønsketenkning siden det vil kreve mer tid og krefter for det vesle studioet. Å kunne utføre rampestreker og andre ting som en and på Sony og Microsoft sine konsoller vil du uansett kunne regne med en gang i fremtiden.

Untitled Goose Game

Relaterte tekster

7
Untitled Goose GameScore

Untitled Goose Game

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Årets merkeligste spill er på trappene. Midt i Zelda-feberen kommer denne krabaten fra sidelinjen med humor, pøbelstreker og gakk.

1
Untitled Goose Game kan bli til Lego

Untitled Goose Game kan bli til Lego

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Untitled Goose Game har blitt et slags fenomen, noe som igjen har ført til en drøss med memes, gifs og fanart, så da er det vel på tide å ta det til...Loading next content