Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Utviklere visste ikke at Google skulle legge ned Stadia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Google Stadia går offisielt mot slutten, og spesielt Phil Harrison fikk for noen år siden mye kritikk da de uten forvarsel og med umiddelbar virkning bestemte seg for å stenge alle eksklusive spillstudioer som jobbet med Stadia - uten å advare sine ansatte. Faktisk hadde han noen uker i forveien forsikret dem om at det ikke ville skje.

Nylig ble det avslørt at Stadia legges ned for godt i januar, men de avsto igjen fra å advare de det berører. Deres partnere i spillindustrien fortsatte dermed å jobbe med spillene sine for tjenesten inntil den offisielle kunngjøringen kom.

Flere utviklere meddeler på Twitter at de har titler på gang for Stadia, som i noen tilfeller vil bli sluppet veldig snart, men hva som vil skje med den saken er uklart og Google har nok en gang slurvet med informasjonen.

Utviklere visste ikke at Google skulle legge ned Stadia


Loading next content