Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Metroid: Other M

   Uwe Boll vil ødelegge Metroid

   På tide å be til spillgudene, Nintendo-fanboys

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Å hevde at Uwe Boll har skapt seg et navn gjennom å lage film basert på populære spillisenser ville ikke vært noen overdrivelse, men å si at han har blitt populær av det ville vært blank løgn. Herr Boll har gjort karriere av å kjøpe opp billige filmlisenser, spytte store summer inn i filmproduksjonen, for deretter å havne på bunnen av IMDBs bunnliste, hvor flere av filmene hans til stadighet befinner seg. Nå er det Nintendo-fansen som skal til pers, for hvis ryktene er sanne, er det han som kommer til å stå bak en filmatisering av det lovpriste Metroid-universet.

   Nettstedet Go Fanboy hevder at den tyske doktoren har slått kloa i lisensen, og som om ikke det var nok er Jessica Simpson visstnok aktuell som den beinharde dusørjegeren Samus Aran. Simpsons agent skal i tillegg ha bekreftet ryktet.

   - Miss Simpson føler handlingen er for kompleks, og ønsker derfor at den retter seg mer inn mot kjærlighet og eventyr, skal agenten ha sagt.

   Vi husker alle hvor grufulle Uwe Bolls filmatiseringer av spillserier som Alone in the Dark, Bloodrayne og House of the Dead var, og det er lite som tyder på at Metroid-filmatiseringen ender noe særlig annerledes.

   Og for de av dere som ikke tror Nintendo går med på det: Husker dere Super Mario Bros.-filmen?

   La oss understreke at dette er rykter, og vi håper intenst at de ikke stemmer. At filmsider som Imdb ikke nevner det med et ord er en god indikasjon på akkurat det.

   Metroid: Other M

   Relaterte tekster

   Metroid: Other MScore

   Metroid: Other M

   ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

   Den solitære dusørjegeren har aldri vært lettere på foten og løsere i snakketøyet. Daniel har løpt og skutt i Metroid-universet - her er anmeldelsen.   Loading next content