Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Vær den raskeste i Project Cars 2 - vinn PS4 Pro og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en rekke bilspill som kappkjører om å være det beste på markedet i år, og et av spillene som har utmerket seg er Project Cars 2. Dette har ikke bare fått gode anmeldelser, men også solgt meget godt. Derfor tenkte vi at det kunne være artig å se akkurat hvor raskt man kan kjøre i spillet, noe vi selvsagt gjør med en av de klassiske turneringene våre.

Alt du trenger å gjøre er å kjøre en Time Trial med en Ferrari 488 GT 3 på Dubai Autodrome, og sette en god tid. For at vi skal kunne se tiden din vil vi gjerne at du legger til "GR Live" (PS4), "GamereactorLive" (Xbox One) eller "Gamereactorlive" (Steam). Deretter går du inn her, og fyller inn den nødvendige informasjonen. Du har frem til den 25. oktober klokken 12 å gjøre dette på, så du har en del tid å finpusse tiden din.

Men hva er det du faktisk kjemper om? Førsteplassen vil motta en PlayStation 4 Pro, en Ultra-utgave af Project Cars 2, og et Thrustmaster-rat. Andre- og tredjeplassen må på sin side "nøye" seg med Collector's Edition-utgaven af spillet, et Thrustmaster-rat og litt Project Cars 2-snadder.

Ikke la de pokkers svenskene, danskene eller finnene vinne igjen da. Vis hva nordmenn kan gjøre!

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content