Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampyr

Vampyr blir bedre på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Franske Dontnod er best kjent som skaperen av Life is Strange-serien, men studioet står også bak blant annet Remember Me og Vampyr.

Sistnevnte kom i 2018 og er et stemningsfullt actionrollespill satt i et London herjet av spanskesyken og blodtørste monstre. Dessverre led originalspillet av blant annet lange lastetider som selv en udødelig vampyr hadde slet med å tolerere.

Nå har Dontnod og utgiveren Focus Home Interactive dog lansert en ny oppdateringspatch til PS5 og Xbox Series, som byr på en langt bedre opplevelse. Ikke nok med at du kan dra nytte av de forbedre lastetidene på de nye konsollene, spillet kjører nå i 1440p/60fps på PS5 og Xbox Series X.

Imponerende nok har utvikleren også tatt seg tid til å oppgradere spillet på forrige generasjons konsoller, så PS4 Pro får en forbedret oppløsning på 1440p mens Xbox One X kjører det i 1296p. Begge versjonene kjører dog i 30fps. Xbox Series S har samme oppløsning og bildefrekvens som PS4 Pro.

Sjekk ut videoen nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

VampyrScore

Vampyr

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har fått et noe ublidt møte med London anno 1918, og oppdaget hvor vanskelig det er å være godhjerta i en verden fylt av vampyrer og pest.

0
Få Vampyr gratis på PC

Få Vampyr gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som følge av den litt overraskende suksessen til Life is Strange var det forhåpninger til at Dontnod ville nå nye høyder med Vampyr, men på grunn av både sterk...

0
Vampyr blir til en TV-serie

Vampyr blir til en TV-serie

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Selv om man kanskje ikke kan kalle Dontnod sitt Vampyr en AAA-utgivelse, så virker det som spillet har gjort det ganske greit (til tross for noe blandet mottakelse)....

4
Her er lanseringstraileren til Vampyr

Her er lanseringstraileren til Vampyr

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Focus Home Interactive og Dontnods Vampyr kommer ut i morgen og for å feire dette har de sluppet en lanseringstrailer. Studioet kunngjorde også at de kommer til å ha en...

0
Ingen Denuvo for Vampyr

Ingen Denuvo for Vampyr

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hvis du spiller på PC er du nok godt kjent med Denuvo. Det er et sikkerhetstiltak som skal forhindre piratkopiering og som ofte inkluderes i PC-spill, men som ikke er...Loading next content