Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampyr

Vampyr blir til en TV-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om man kanskje ikke kan kalle Dontnod sitt Vampyr en AAA-utgivelse, så virker det som spillet har gjort det ganske greit (til tross for noe blandet mottakelse). Focus Home Interactive har beskrevet salget som "robust", og noe tyder på at salget kun vil stige, da spillet nå blir gjort om til en TV-serie.

Focus Home Interactive har avslørt i en pressmelding at Fox21, et datterselskap til 20th Century Fox, har kjøpt filmrettighetene til spillet, og skal nå lage en TV-serie av det.
Selve produksjonen håndteres av DJ2 Entertainment, som også holder på med en Life is Strange-serie. Dontnod-sjefen har følgende å si om prosjektet:

"We believe it is a fantastic premise for a television show. We cannot wait to see how the talented team at Fox21 will bring out the darkly atmospheric universe of our game into television."

Vi har foreløpig ingen premieredato, eller noen informasjon om hvem som skal regissere, skrive eller spille i serien. Hvem kunne du tenke deg å se som Dr. Jonathan Reid?

Vampyr

Relaterte tekster

VampyrScore

Vampyr

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har fått et noe ublidt møte med London anno 1918, og oppdaget hvor vanskelig det er å være godhjerta i en verden fylt av vampyrer og pest.

0
Få Vampyr gratis på PC

Få Vampyr gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som følge av den litt overraskende suksessen til Life is Strange var det forhåpninger til at Dontnod ville nå nye høyder med Vampyr, men på grunn av både sterk...

0
Vampyr blir til en TV-serie

Vampyr blir til en TV-serie

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Selv om man kanskje ikke kan kalle Dontnod sitt Vampyr en AAA-utgivelse, så virker det som spillet har gjort det ganske greit (til tross for noe blandet mottakelse)....

4
Her er lanseringstraileren til Vampyr

Her er lanseringstraileren til Vampyr

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Focus Home Interactive og Dontnods Vampyr kommer ut i morgen og for å feire dette har de sluppet en lanseringstrailer. Studioet kunngjorde også at de kommer til å ha en...

0
Ingen Denuvo for Vampyr

Ingen Denuvo for Vampyr

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hvis du spiller på PC er du nok godt kjent med Denuvo. Det er et sikkerhetstiltak som skal forhindre piratkopiering og som ofte inkluderes i PC-spill, men som ikke er...Loading next content