Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Vanillite inntar Pokémon Go i juleevent

Pikachu, Delibird og Cubchoo spawner også ikledd julegensere og sløyfer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Niantic har nylig avslørt hvordan de skal feire alles favoritthøytid i Pokémon Go. Fra den 22. desember vil flere begivenheter finne sted i spillet, som da er juleinspirerte. Disse konkluderer den 31. desember.

I perioden kommer Vanillite, som ser ut som iskrem, til å dukke opp i Pokémon Go for første gang. I tillegg kommer fan-favoritter som Pikachu, Delibirt og Cubchoo til å spawne ikledd bedårende sløyfer og julegensere.

Is-pokémon befinner seg overalt i denne korte perioden, og det er også større sjanse for å få dem i egg og møte på dem i max raid-kamper. Det vil også være masser av juleinspirert utstyr tilgjengelig til avataren din i spillet.

Mer detaljer om dette finner du her.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content