Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hydrophobia

Vannskrekk på Xbox Live i morgen

Første episode av Hydrophobia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forvirringen rundt spillprosjektet Hydrophobia har vært i overkant, da spillet i ett øyeblikk var nedlagt, mens det i det andre gjenoppsto som digital nedlasting på konsoll. Nå har derimot gudene bestemt seg og irettesatt Skjebnen, som tillater spillet å kjøpes for 1200 Microsoft-poeng på Xbox Live. Spillet er til informasjon inndelt i kapitler, hvorav det første ligger klart i morgen.

Hydrophobia forteller historien om en fremtid hvor Jorden har blitt overbefolket. Forskjellen mellom de rike og fattige er derfor større enn aldri før, noe som i sin omgang skaper kaos og furore. Et enormt cruiseskip ved navn Queen of the World tilbyr heldigvis et luksuriøst liv for den som har råd, men ikke alt er bare frukt og dadler for kaksene ombord: skipet blir utsatt for et terrorangrep, og ingeniør Kate Wilson er nødt til å kjempe for sitt eget liv.

Dette er med andre ord historien om et synkende skip og hva man er nødt til å gjøre for å overleve katastrofen.

Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia
Hydrophobia

Relaterte teksterLoading next content