Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer: Bethesda

Bethesda har definitivt mange godbiter å by på natt til mandag. Her er spillene vi tror de kommer til å annonsere på E3-konferansen deres...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så braker det snart løst igjen. Det er mye snakk om at E3-messen blir stadig mindre, men det stopper ikke oss fra å ha store forhåpninger om spennende annonseringer. Gjennom de neste dagene vil dere få våre spådommer om hva vi vet, forventer og håper å se på de ulike konferansene. I går kunne vi dele våre spådommer om hva EA kommer til å snakke om på sin konferanse. Seks timer etter den, klokken fire natt til mandag, er det Bethesda sin tur.

Les også:
Våre E3-spådommer: EA
Våre E3-spådommer: Microsoft
Våre E3-spådommer: Ubisoft
Våre E3-spådommer: Sony

Dishonored 2: Arkane Studios' andre ferd til det hvaloljefylte universet blir nok årets hovedfokus. Mange av oss likte originalen veldig godt, og er meget spente på å se mer fra spillet. Endelig skal vi få se hvordan både Corvo og Emily vil løse ulike situasjoner, og vi forventer minst en 10-minutters gameplaydemonstrasjon.

Våre E3-spådommer: Bethesda
Dette er en annonse:

Fallout 4-utvidelser: Vi har allerede fått tre utvidelser til Fallout 4, men Bethesda var tidlig ute med å si at dette bare var begynnelsen. Det mest håndfaste vi har foreløpig, er at en av filene i spillet heter DLCNUkaWorld.esm. Mange har spekulert i om dette kan vise til en stor Nuka Cola-park, med en rekke Workshop forbedringer. Dette er uansett bare én av utvidelsene, og det skal bli interessant å se hva Bethesda har lært av vårens DLC-pakker.

Våre E3-spådommer: Bethesda

Skyrim-remaster: Siden vi uansett snakker om Bethesda Game Studios kan vi like godt snakke om den lenge ryktede The Elder Scrolls V: Skyrim-remasteren. Todd Howard, studioets leder, har sagt at de jobber med tre prosjekter for tiden, og de små Gamereactor-spurvene skal ha det til at ett av disse er en Skyrim-remaster. I et intervju med Andrew Reiner fra Game Informer avslørte Howard også at de allerede hadde skapt en slags remaster av spillet før de startet med Fallout 4. Nå tyder ting på de har jobbet videre med denne, slik at den kan slippes ut i det fri. Hvorfor skulle de ellers ha med Dragonborn i invitasjonsmailen? Med den nye utgaven av Creation-motoren håper vi å få spille det meget populære eventyret uten forrige generasjons tekniske svakheter. Kanskje får vi mod-støtte også?

Våre E3-spådommer: Bethesda
Dette er en annonse:

Prey 2 gjenopplives: Bethesda er uten tvil studioet det har gått mest rykter om den siste tiden. Ryktene er faktisk så høylytte at de kan ha vekket Prey-serien til live igjen. Prey 2 strevde lenge før Bethesda omsider la ned prosjektet, men nå hevder rapportene at det til en viss grad er vekket til live igjen. Arkane Austin skal ha tatt over prosjektet, men samtidig gjort så mange endringer at spillet kanskje ikke vil hete Prey 2 lenger. Vi liker likevel tanken på mer dusørjakt fra det talentfulle Austin-baserte studioet.

Våre E3-spådommer: Bethesda

Quake: Wolfenstein: Check. Doom: Check. Da har vi vel fått en reboot av alle de klassiske Id Software-spillene? Nei, vent nå litt. Hva med Quake? Det virker som om Id selv akkurat har innsett at serien finnes. Den siste tiden har de søkt etter flere utviklere, og for første gang på lenge nevner de Quake. Kommer det legendariske studioet til å prøve seg på en tredje reboot?

Våre E3-spådommer: Bethesda

Wolfenstein 2: To år har gått siden Machine Games ga ut rebooten av Wolfenstein, kalt Wolfenstein: The New Order. Både grunnspillet og utvidelsen, Wolfenstein: The Old Blood, imponerte spillere verden over, og viste virkelig hva det svenske studioet kan få til. Bethesda har ikke lagt skjul på at de så en mulighet for å fortsette serien etter denne suksessen, og da den polske skuespillerinnen Alicja Bachleda-Curuś avslørte at hun var involvert i et nytt prosjekt fjernet det all tvil. Det nye prosjektet ble nemlig beskrevet som oppfølgeren til et spill hun selv var med i, og det eneste spillet på CVen hennes er nettopp Wolfenstein: The New Order. Nå er bare spørsmålet om spillet er klart for å vises frem eller ei. Hun sa i fjor at det fortsatt var to år unna, så det kan hende vi får en trailer allerede nå om det faktisk kommer i 2017.

Våre E3-spådommer: Bethesda

Doom-utvidelse: Id Software sa at de hadde store planer for Doom gjennom året så vi forventer å høre om kommende utvidelser. Forhåpentligvis har de tatt til seg alt det positive vi har sagt om enspillerdelen, og laget en utvidelse til den. Vi klager ikke over en forbedret flerspillerdel heller, men vi tviler på at Id har tid til å ta seg av den selv så hold forventningene i sjakk.

Våre E3-spådommer: Bethesda

Battlecry Studios' neste spill: I fjor annonserte Battlecry Studios et flerspiller-spill oppkalt etter dem selv. Spillet havnet raskt i problemer, og sist høst sa Bethesda at de ville evaluere spillets fremtid. Vi har ikke hørt noe siden den gang, og forventer at spillet har blitt lagt ned. I mellomtiden har Battlecry-gjengen utviklet flerspillerdelen til nye Doom, men de har også et annet ess i erme. For noen måneder siden søkte de etter nye folk til et nytt førstepersons skytespill. Dette kan alltids være flerspillerdelen til Wolfenstein 2 eller Quake, men man vet aldri. Kanskje har de sitt helt eget prosjekt på si?

The Evil Within 2: Tango Gameworks har også søkt etter flere folk, og det aner oss at det er snakk om en oppfølger til The Evil Within. Med Shinji Mikami bak roret tviler vi nemlig sterkt på at det er snakk om et nusselig lite spill med søte dyr. At de søker etter folk med kjennskap til Unreal Engine 4 forsterker bare våre The Evil Within 2-spekulasjoner, siden motoren i stor grad er kjent for spill i tredjepersonsperspektiv. Og igjen: hvorfor ha med The Keeper i invitasjonsmailen om spillet ikke er det? Vær klare for å skremmes livet av, igjen!

Hva gleder du deg til å se på konferansen, og hva drømmer du om å se?

Våre E3-spådommer: Bethesda


Loading next content