Norsk
Gamereactor
nyheter
The Day Before

Varemerkeproblemet til The Day Before er kreditert en kalenderapp

Plottet tykner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mye snakk akkurat nå rundt Fntastics The Day Before og om dette spillet faktisk eksisterer eller ikke. Etter den forrige utsettelsen og utgivelsen av en 10 minutter lang gameplayvideo som ikke akkurat gjorde mye for tittelen har utvikleren nå gitt ut en uttalelse som berører den bisarre forsinkelsen som ble kreditert en varemerketvist.

På Twitter uttaler Fntastic: "Den såkalte 'eieren' av rettighetene til tittelen er skaperen av kalenderappen, som ikke har noe å gjøre med spillkategorien."

Etter dette la utvikleren til: "Etter at vi kunngjorde spillet i 2021 ønsket han også å overta tittelen og arkiverte varemerker foran oss."

Med uttalelsen som konkluderer: "Han tilbyr tvetydig å kontakte ham for å diskutere noe, men hva?"

Unødvendig å si, den allerede uvanlige varemerkerelaterte forsinkelsen ble bare enda merkeligere takket være denne uttalelsen, og fansen er ikke akkurat imponert heller.

Mange fans på Twitter krever at spillets navn endres slik at det kan lanseres, mens andre igjen stiller spørsmål ved selve eksistensen av denne tittelen. Uansett hva som ender opp med å skje, per nå er The Day Before planlagt å lanseres 10. november.

The Day Before

Relaterte tekster

The Day BeforeScore

The Day Before

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Fntastics etterlengtede online-rollespill skulle ifølge tidlige trailere kombinere The Last of Us med The Division, så Petter har fått vise hvilken slakter han kan være.Loading next content