Norsk
Gamereactor
nyheter

Velocity Green Xbox-kontroller annonsert for St. Patrick's Day

Når vi er på vei mot den grønneste dagen i året, noe som må markeres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox har annonsert utgivelsen av en ny trådløs kontroller med en Velocity Green-farge, noe som selvsagt skjer i sammenheng med at St. Patrick's Day nærmer seg. Kontrolleren har regelmessig elegant design, forbedret greptekstur og den vanlige batterilevetiden på opptil 40 timer.

Xbox Wire lover at Velocity Green-kontrolleren vil hjelpe spillere med å "lamslå konkurransen" med sine funksjoner og iøynefallende design (jeg er ikke 100% sikker på den biten, men den skiller seg helt klart ut).

Du kan kjøpe kontrolleren i vanlige butikker eller fra Microsoft selv for £ 54,99 / € 59,99. Det er også en hettegenser i samme Velocity Green-farge brodert med en shamrock (for flaks!) tilgjengelig på Xbox Gear Shop hvis du trenger mer grønt i livet ditt generelt eller bare for St. Patrick's Day.

Velocity Green Xbox-kontroller annonsert for St. Patrick's DayVelocity Green Xbox-kontroller annonsert for St. Patrick's Day
Velocity Green Xbox-kontroller annonsert for St. Patrick's DayVelocity Green Xbox-kontroller annonsert for St. Patrick's Day


Loading next content