Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Verdens kraftigste rakett skal forsøke å skyte opp i ettermiddag

SpaceXs Starship vil sprenges av klokken 14:00 BST / 15:00 CEST.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elon Musks romfartsingeniørfirma, SpaceX, vil være ute etter å skrive historie i ettermiddag, da selskapet vil være ute etter å lansere den kraftigste raketten noensinne om et par timer. Kjent som Starship, sies denne raketten å være rundt 120 meter høy og vil ha en skyvekraft som er nesten dobbelt så stor som noen annen rakett i historien.

Oppskytingen vil bli avholdt 17. april klokken 14:00 BST / 15:00 CEST, og vil bli fullført i Boca Chica i Texas, med sikte på å se raketten sprenge av og fullføre en enkelt bane rundt jorden før den returnerer til planetens overflate.

Siden dette vil være rakettens jomfrutur, er sjansene for en slags fiasko høye, og SpaceXs administrerende direktør, Musk, har gjort dette klart i en tweet som ganske enkelt sier: "Suksess kanskje, spenning garantert."

Dette er en annonse:

Musk fordypet seg også ytterligere i en nylig Twitter Spaces chat der han la til: "Hvis vi lanserer, vil jeg vurdere alt som ikke resulterer i ødeleggelsen av selve utskytningsrampen for å være en seier."

Med lanseringen satt til tidlig i ettermiddag, sørg for å stille inn her for å fange lanseringen live.

Verdens kraftigste rakett skal forsøke å skyte opp i ettermiddag
SpaceX
Dette er en annonse:


Loading next content