Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Version1 er vinnerne av Gamers8 Rocket League

Laget slo Rule One og vant turneringen til en verdi av 2 millioner dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamers8-festivalen i Riyadh i Saudi-Arabia er over. Etter flere måneder med konkurranser i en rekke ulike spill ble det siste arrangementet avsluttet i løpet av helgen, nemlig turneringen 2023 Gamers8 Rocket League, der lagene kjempet om en premiepott på 2 millioner dollar.

Nå som turneringen er avsluttet, kan vi legge til at Version1 har blitt kåret til de nye vinnerne av turneringen, etter at de klarte å avverge Rule One og Team BDS og tok hjem brorparten av den enorme pengepremien.

I tillegg har Version1s "BeastMode" også fått æren av å være turneringens MVP, noe som ytterligere viser organisasjonens dominans i turneringen.

Når det gjelder hva som skjer videre med konkurranseturneringen Rocket League, er alles øyne rettet mot sesongen 2023-24, som sannsynligvis starter i løpet av de neste månedene.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content