Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Artful Escape

Vi begir oss ut på en psykedelisk reise i The Artful Escape i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi avslutter nok en omgang livestreams ved å ta en kikk på en av våre favorittutgivelser fra den siste den siste uka. The Artful Escape plasserer deg i skoene til Francis Vendetti, en ung gitarist hvis potensial er blitt formørket av hans übervellykkede folkikon-onkel. Spillet ser hovedsakelig at Francis skårer ut en ny identitet for seg selv ved å gå ut på en psykedelisk musikalsk reise som tar ham til universets fjerne hjørner.

For å se oss spille igjennom de første to timene av spillet er det som vanlig bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang.

The Artful Escape

Relaterte tekster

0
Vi snakker med The Artful Escape-skaperne

Vi snakker med The Artful Escape-skaperne

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Du som fulgte med på pressekonferansene under E3 denne sommeren husker sikkert indiespillet The Artful Escape, som tok over skjermen med drømmebilder og spesiell musikk....

0
Se traileren til The Artful Escape

Se traileren til The Artful Escape

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Microsofts pressekonferanse dukket det opp en lett psykedelisk trailer for spillet The Artful Escape. Neonfarget himmel og gitarspillende astronauter står på menyen...Loading next content