Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Vi drar til Monkey Island i Sea of Thieves i dagens GR Live

Bli med oss når vi dykker ned i Rares piratspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kom den nyeste store utvidelsen til Rares piratspill, Sea of Thieves. Denne utvidelsen er basert på Ron Gilberts Monkey Island -serie, og bringer en ny spillestil til det enormt populære piratspillet.

Ettersom du akkurat nå kan hoppe inn i Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island helt gratis, har vi bestemt oss for å vie dagens GR Live til utvidelsen. Fra og med klokken 16 vil vår egen Rebeca være vert og spille gjennom den første timen av utvidelsen på GR Live-hjemmesiden.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også lese anmeldelsen vår av Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content