Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Vi dykker ned i IO Interactive sin historie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hitman 2 har langt om lenge landet i butikkhyllene, og dermed er det blitt tid for å utforske de gigantiske brettene som IO Interactive har skapt enda en gang. Dette er det neste steget på veien for det danske studioet, som i løpet av den siste tiden har mistet en samarbeidspartner i Square Enix, og fått en ny i Warner Bros. Interactive.

En strabasiøs tid med andre ord, men studioet har en lang og interessant historie, og den ønsker vi å dykke litt dypere ned i. Derfor tok vi nylig turen til studioet for å snakke med blant annet Jakob Mikkelsen, som er regissøren til Hitman 2.

I videoen under kan dere lære mer om spillet, seriens historie og studioet generelt.

HQ
Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content