Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vi får et nytt Sonic Racing likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I januar dukket det opp noen bilder av en Sumo Digital-presentasjon som tilsynelatende avslørte at studioet jobbet med et nytt karting-spill for en velkjent merkevare. Siden studioet alleredere hadde laget Sonic & Sega All-Stars Racing og Sonic All-Stars Racing Transformed trodde mange selvsagt at det var snakk om et nytt kartingspill med det blå pinnsvinet. Sega nektet på sin side å kommentere saken, men begynte å få forklaringsproblemer kort tid etter da et leketøyselskap avslørte at de jobbet med leker for et kartingspill for Sonic. Da valgte Sega å si at de i alle fall ikke jobbet med et nytt Sonic All-Stars Racing Transformed. Det kan virke som om de i alle fall ikke var helt uærlige.

Under kveldens Sonic the Hedgehog-panel på "South by Southwest"-messen fikk vi nemlig servert denne ertende traileren.

HQ

Med de lydene, frontlysene og den R-en (pluss bokstavene AC) som ligner mistenkelig mye på Sonic R sin logo er det vel liten tvil om at tiden snart har kommet for avdukingen av et nytt spill hvor Sonic er med på litt kappkjøring. Spørsmålet er bare hva.

Vi får et nytt Sonic Racing likevel


Loading next content