Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi forteller alt du må vite om Black Desert Online sin Class Reboot-oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Onsdag var en ganske spesiell dag for de som spiller Pearl Abyss' Black Desert Online, for da slapp endelig de koreanske utviklerne den massive oppdateringen som endret hele 17 av spillets 23 klasser.

Den fikk derfor det passende navnet Class Reboot-oppdateringen. Med både store og små endringer av både ferdigheter, komboer og generelle balansejusteringer ble det at omgivelsene fikk mer vinterstemning bare et litt pluss i boka før den nye regionen kalt Mountain of Eternal kommer om noen måneder.

Såpass mange endringer kan være vanskelige å få med seg selv for den mest ihugga Black Desert Online-spiller, så gjengen i GRTV har laget en nyttig sponset video som forteller alt du bør vite om BDO og Class Reboot-oppdateringen. Om denne gjør deg interessert i å hoppe inn selv er det mulig å melde seg inn her.

HQ
Black Desert Online

Relaterte teksterLoading next content