Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi forteller deg alt du trenger å vite om The Dark Pictures: The Devil in Me i ny video

Begi deg på en grufull tur gjennom Supermassive Games sitt nyeste skrekkspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Supermassive Games har absolutt ikke ligget på latsiden i år. I sommer ble The Quarry lansert, og i november slapp de britiske skrekkspesialistene sitt siste kapittel i The Dark Pictures Anthology.

Hvis du ikke er helt oppdatert på sistnevnte, The Dark Pictures: The Devil in Me, så er vår nyeste All You Need to Know-video noe for deg. I videoen ser vi ikke bare nærmere på hva som er nytt i spillet, men også hvordan dette fjerde og siste kapittelet i antologiseriens første sesong bygger videre og skiller seg fra forgjengerne.

Vi ser nærmere på historien og karakterene, hvordan gameplayet har blitt utvidet med nye mekanikker, hvordan Supermassive har forbedret utforskning og mer. Så skynd deg og sjekk ut videoen nedenfor hvis du er nysgjerrig på alt dette.

Og hvis du er interessert i å prøve spillet selv, er The Dark Pictures: The Devil in Me ute nå til PC, PlayStation og Xbox.

HQ
The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content