Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi forteller om Wreckfests historie i ny video

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Wreckfest kom endelig ut på konsollene i forrige måned, og dermed er utvikleren Bugbear Entertainments lange reise med spillet komplett.

Det startet som "Next Car Game", og var relativt obskurt. Men takket være de ekstremt detaljerte måtene bilene kunne destrueres i et løp, så fanget det oppmerksomheten hos mange, og den interessen gjorde det mulig for utvikleren å lage det spillet vi har i dag - Wreckfest.

I en ny video forklarer vi på mer detaljert vis hvordan spillet gikk fra prototypen til det ferdige spillet. Vi presenterer herved spillets reise til lansering.

HQ
Wreckfest

Relaterte tekster

5
Wreckfest 2019Score

Wreckfest 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gjørme, bilcross, kollisjoner og rockemusikk. Daniel har tatt en tur innom alt i Wreckfest på konsoll.

1
THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

THQ Nordic kjøper opp to nye studioer

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

THQ Nordic har utvidet ganske aggressivt i det siste, og nå har det kjøpt opp enda flere studioer. Det finske studioet Bugbear Entertainment (FlatOut, Wreckfest) har...

1
Se oss spille Wreckfest

Se oss spille Wreckfest

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Wreckfest har endelig blitt lansert for fullt på PC, etter flere år i Early Access, hvor finske Bugbear har justert og finpusset kræsjefysikken til det ypperste....Loading next content