Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Vi lager egne spill i Dreams i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par dager siden satt Kieran seg ned med Dreams på PS4 og spilte igjennom Art's Dream, historiedelen laget av utvikleren Media Molecule for å vise frem hva man kan få til med verktøyene Dreams har å tilby. Disse verktøyene er tilgjengelige for alle som spiller Dreams, og oppfordrer dem til å skape sine egne interaktive opplevelser.

Mens vår første livestream fokuserte på allerede eksisterende innhold, returnerer vi i dag for å vise den andre siden av spillet. Fra klokken 16 i dag skal vi bruke spillets verktøy til å lage vår egen interaktive opplevelse. Hvis du er interessert kan du besøke vår liveside da for å få det med deg.

Dreams
HQ

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content