Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vi prater med Razer om HyperSense

Teknologien bruker haptisk tilbakemelding for å øke innlevelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Razer er kjent for å produsere gaming-utstyr av høy kvalitet, og nå har de prøvd seg på en ny teknologi for å øke innlevelsen i spill - HyperSense. De nye hodetelefonene deres, Razer Nari Ultimate, er den første enheten deres som tar i bruk denne teknologien som konverterer lyd til taktil (berøringsbasert) tilbakemelding.

Ved å bruke vibrasjoner av varierende intensitetsgrad fra forskjellige steder i hodetelefonene skal brukeren oppleve økt oversikt og oppmerksomhet ovenfor omgivelsene sine. På CES19 i Las Vegas fikk vi pratet kjapt med Razers markedsføringsspesialist Melvin Ng om teknologien de tar i bruk for å oppnå dette.

I intervjuet under får vi vite at det ikke bare er hodetelefoner som bruker denne typen tilbakemelding, men også mus, håndleddstøtter, og stoler. Musen ser unektelig ut som en Razer-modell, så kanskje en haptisk mus er på horisonten?

Høres dette ut som en kjekk snarvei til dyp innlevelse?

HQ


Loading next content