Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi ser nærmere på Asus sine to sterke nye produkter fra CES

Den ene er til og med en mus produsert i samarbeid med selveste Aim Lab.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Under årets CES-messe valgte Asus å avsløre og lansere to helt spesielle produkter, nemlig det splitter nye ROG Azoth-tastaturet og ROG Hone Ace Aim Lab Edition-musen, som, som navnet indikerer, ble utviklet i samarbeid med Aim Lab for å sikre den mest presise konstruksjonen, programvaren og generelle bruken.

Med en vekt på bare 54 gram, oppnådd uten å perforere selve skallet, samt en 36 000 DPI-sensor, kommer ingenting mellom deg og målet ditt, og du kan laste ned Aim Lab Settings Optimizer, som er programvare som optimerer alle aspekter av brukeropplevelsen.

Azoth er et 75% tastatur som virkelig prøver å levere alt på en gang. Et tydelig OLED-display kan informere deg om diverse systeminformasjon, det er hot-swappable PCB-er, de smurte Red-bryterne glir jevnt under bruk, og det er både Bluetooth og 2,4GHz trådløs tilkobling via dongle.

Du kan se vår gjennomgang av begge produktene her.

Om du er interessert i mer informasjon - klikk her:
Azoth
Harpe

HQ
HQ
Vi ser nærmere på Asus sine to sterke nye produkter fra CES


Loading next content