Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi ser nærmere på MSI MAG B760 Tomahawk WiFi

Vi har tatt en titt på et av de få alternativene for å få DDR5 for din Intel CPU uten å havne på fattighuset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hovedkortet inneholder de moderne funksjonene du forventer, fire DDR5-spor, massiv kjøling av alt som leder strøm, en god håndfull M.2-tilkoblinger, forsterkede PCIe-tilkoblinger og WiFi 6E.

For de som bryr seg om fremtiden, er det til og med PCIe 5.0-støtte på grafikkortet og 12+1+1 strømfaser, i tillegg til redaksjonens siste favoritt, M.2-clips. Disse gjør at M.2-stasjoner kan installeres uten verktøy, og de irriterende små skruene kan faktisk betjenes med fingrene.

Det er - naturligvis - en 2x8-pinners ekstra strømtilkobling for CPU, slik at du kan overklokke litt, og full digital strømstyring. Til tross for at kortet er ekstremt kostnadseffektivt, finnes det fortsatt Debug LED og det er god avstand mellom skruehullene til hovedkortet og selve den trykte kretsen, slik at det ikke oppstår skader, selv om man er litt uforsiktig.

Du kan se oss gjennomgå disse funksjonene nedenfor.

HQ


Loading next content