Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Witch Queen

Vi sjekker ut den nyeste Destiny 2-sesongen i dagens GR Live

Bli med oss og se hva Season of the Seraph bringer til bordet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld debuterte en helt ny sesong av Destiny 2, en sesong som byr på en helt ny gruppe ukentlige historieoppdrag som dreier seg om den pågående kampen mellom Warmind Rasputin og Hive Lord Xivu Arath, sammen med en rekke nye sesongbaserte aktiviteter og andre godsaker, inkludert en crossover med Ubisoft.

Med så mye nytt å sjekke ut, kommer vi til å hoppe tilbake til Destiny 2 i dagens GR Live, hvor Ben skal spille den første timen av det nye sesonginnholdet. Du kan få det hele med deg fra kl. 16 som vanlig på vår GR Live-side, og i mellomtiden kan du ta en titt på traileren for sesongen nedenfor.

HQ
Destiny 2: The Witch Queen

Relaterte tekster

1
Destiny 2: The Witch QueenScore

Destiny 2: The Witch Queen

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Da var det dags igjen! Forrige utvidelsespakke, Beyond Light, er sånn sirkum femten måneder gammel. Bungie har tatt seg tid med The Witch Queen og fraviket fra den...Loading next content