Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Vi sjekker ut Hitmans Freelancer-modus i dagens GR Live

Bli med oss når vi utforsker World of Assassination.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i forrige uke lanserte den danske utvikleren IO Interactive en stor oppdatering for Hitman-serien. Den brakte alle de tre nyeste Hitman-spillene sammen under ett banner, kjent som Hitman World of Assassination, og så også den påfølgende lanseringen av en ny spillmodus som ba spillerne om å bli enda mer kreative med oppdragene sine. Denne kalles Freelancer-modus.

Ideen med Freelancer er å ta på seg kontrakter og deretter reise rundt i verden for å sikre deg informasjon, slik at du kan planlegge og utføre drapene dine på riktig måte, alt med svært begrenset hjelp fra Agent 47s tidligere byrå.

HQ

Og for å se hvordan Freelancer utspiller seg i praksis kommer vi til å hoppe inn i spillet i dagens GR Live, hvor verten vår Rebeca vil å spille en time av den nye modusen, fra klokken 16 på GR Live-hjemmesiden. Sørg for å stikke innom for å se Rebeca få hendene sine skitne som en leiemorder.

Hitman 3

Relaterte tekster

9
Hitman 3Score

Hitman 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Å avslutte en trilogi er aldri lett, så at Agent 47 klarer det er veldig gledelig. Selv om IO Interactive har gått for det ekstremt trygge...

0
Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

Alt om Hitman 3s Freelancer-modus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I starten av måneden fikk vi endelig vite lanseringsdatoen for Hitman 3s spennende Freelancer-modus og at det vil være en lukket test i november. Siden sistnevnte nå...Loading next content