Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No More Heroes 3

Vi skal spille No More Heroes 3 i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etterfulgt av gårsdagens Psychonauts 2-stream skal vi fortsette trenden i dag ved å sjekke ut enda et lenge etterlengtet spill, nemlig No More Heroes 3. I dette spillet returnerer Travis Touchdown til Santa Destroy for å beskytte planeten mot invaderende aliens. Akkurat som forgjengerne er det masser av overdrevet action å nyte og mange merkelige sideaktiviteter å delta i.

I dagens livestream skal vi utforske noen av de nye områdene og beseire noen av de nye bossene. For å få det med deg er det bare å komme innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang. Sjekk ut Ingars anmeldelse her.

No More Heroes 3

Relaterte tekster

1
No More Heroes 3Score

No More Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

No More Heroes 3 kunne vært et storslått comeback, men den elleve år lange pausen har dessverre ikke vært en fordel for Travis Touchdown.Loading next content