Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Returnal

Vi skryter Returnal opp i skyene i videodebatt

Eirik og tre andre samles i en slags minipodcast for å fortelle hva Returnal faktisk handler om og hvorfor det er så utrolig bra. Om det faller i smak får vi lov til å lage skikkelige podcaster også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg er ikke den eneste som har lengtet etter å få til en podcast her på Gamereactor, og nå har døren endelig blitt satt på gløtt.

Undertegnede, David, Dóri og Ricardo satte oss nemlig ned for å snakke om Returnal her om dagen. I videoen under kan du se resultatet hvor vi går nærmere inn på hvordan spillet faktisk fungerer og hvorfor det er såpass bra. Om dette viser seg å falle i smak hos dere vil vi få lov til å lage en podcast, så jeg håper dere både deler og kommer med tilbakemeldinger. Vi vet allerede at disse anmelder-sekvensene i alle fall bør være mer strukturert og at jeg ikke bør ha trynet mitt foran et kamera:P

Den vanlige anmeldelsen min finner du her.

HQ
Returnal

Relaterte tekster

0
Returnal på PCScore

Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Laursen

Returnal har kommet tilbake med hevn! Laursen har kjempet seg gjennom mørke ruiner og mangearmede monstre for å levere en rask gjennomgang av spillets PC-utgivelse.

1
ReturnalScore

Returnal

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Housemarque har akkurat satt standarden for grafikk, lyd og kontroller på PlayStation 5, så når gameplayet er ekstremt bra også er dette lett årets beste spill så langt for Eirik.Loading next content