Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Horizon Forbidden West

Vi skulle ønske denne Horizon popup-kafeen ville ha holdt seg fast for alltid

Forhåpentligvis er dette det første skrittet i en fremtidig utvidelse til mat for Sony.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne siste helgen lot en popup-kafé med Horizon Forbidden West-tema i sentrum av Paris deg spise som en Nora, noe som gir kundene mange retter inspirert av Guerrilla Games 'Horizon-franchise.

Kafeen varte imidlertid bare fra 9. til 11. februar, noe som betyr at det er veldig sannsynlig at du ikke fikk sjansen til å prøve den. Du kan sjekke ut videoer av maten og alt det andre interessante utstyret som henger rundt kafeen, men dette får oss bare til å ønske at Sony setter opp mange lignende steder rundt om i verden.

Etter den nylige PlayStation Super Bowl-annonsen er det klart at Sony øker markedsføringen og viser frem alle sine eksklusive franchiser, fra God of War til Spider-Man. Horizon-kafeen er bare en liten del av denne store markedsføringsplanen, men det er absolutt en som har trukket mange øyne til den.

Dette er en annonse:

Ville du spist på Horizon-kafeen? Hvilken annen Sony-franchise bør få sin egen minirestaurant i fremtiden?

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content