Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Vi spiller Black Ops 4s Grand Heist-oppdatering i dagens stream

Nytt innhold bringer oss nye godbiter til alle tre modusene og vi er her for å sjekke det ut i et par timer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty: Black Ops 4 kom ut i oktober i fjor og har siden da fått en del innholds-oppdateringer som Operation Absolute Zero. Nå er Operation Grand Heist her for å gi oss enda mer innhold i både Multiplayer, Zombies og så klart Black Out battle royale-modusen.

Hva er nytt? Vel, du kan komme innom dagens livestream og se selv. Vi sjekker det ut i et par timer fra klokken 16:00. Om du synes det høres bra ut trenger du bare å stikke innom live-siden for å bli med.

Call of Duty: Black Ops 4
HQ

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content