Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Vi spiller Grounded i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grounded er offisielt ute av Early Access og Game Preview, og den Obsidian Entertainment-utviklede tittelen regnes dermed som et ferdig produkt. Etter litt over to år med forbedringer før lansering, synes vi det er en god grunn til å komme tilbake for å se hvordan tittelen har utviklet seg.

Derfor vil vi i dagens GR Live dykke ned i Grounded, der verten vår Rebeca skal spille den første timen. Hun starter eventyret kl. 16.00 på vår GR Live-side, og må overleve som et miniatyrmenneske i en helt vanlig (vel...) hage.

HQ
Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content