Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Miasma Chronicles

Vi spiller Miasma Chronicles i dagens GR Live

Bli med på åpningen av The Bearded Ladies' taktiske rollespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den globale lanseringsdagen for den neste tittelen fra utvikleren The Bearded Ladies. Teamet som tidligere serverte Mutant Year Zero: Road to Eden lanserer nå det taktiske rollespillet Miasma Chronicles, et spill som gir spillerne i oppgave å våge seg over en farlig postapokalyptisk verden som den unge mannen Elvis og hans trofaste robotbror, i arbeidet med å oppdage svar om den merkelige kraften som rev landet fra hverandre i utgangspunktet, Miasma.

Med løftet om en episk sci-fi-fortelling, vil jeg hoppe inn i den første timen av Miasma Chronicles i dagens GR Live, hvor jeg fra det litt senere tidspunktet kl 18:00 vil spille gjennom åpningstimen av tittelen, og du kan få det med deg på GR Live-hjemmesiden.

Husk å stikke innom for å få med deg handlingen når den utspiller seg, og sjekk også ut litt gameplay for Miasma Chronicles nedenfor for å få en teaser av hva som kommer.

HQ
Miasma Chronicles

Relaterte tekster

0
Miasma ChroniclesScore

Miasma Chronicles

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

The Bearded Ladies er tilbake med et nytt taktisk RPG som tar spillerne med til et uforsonlig postapokalyptisk Amerika.Loading next content