Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret of Mana: Remake

Vi spiller Secret of Mana: Remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men det anses fortsatt for å være et av tidenes beste rollespill. I torsdagens utgave av GR Live satt Sophia seg ned for å se om spillet har tålt tidens tann, og om remaken kan måle seg med originalen. Hvis du ikke fikk det med deg er det ingen grunn til tårer, vi har nemlig laget en reprise av livestreamen, som du kan se i videoen nedenfor.

Hva synes du om Secret of Mana?

HQ
Secret of Mana: Remake

Relaterte tekster

1
Secret of Mana: RemakeScore

Secret of Mana: Remake

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Det er 25 år siden Secret of Mana første ble lansert, og i den anledning har Square Enix gitt oss en ny versjon av spillet til den nye generasjonen av plattformer!

0
Vi spiller Secret of Mana: Remake

Vi spiller Secret of Mana: Remake

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er 25 år siden Secret of Mana først kom ut til Super NES, men det anses fortsatt for å være et av tidenes beste rollespill. I torsdagens utgave av GR Live satt Sophia...Loading next content