Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

Vi spiller This War of Mine på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kritikerroste krigsspillet This War of Mine har kommet ut på Nintendo Switch, og vi tenkte det var den perfekte unnskyldningen for å kaste oss ut i denne tragiske historien igjen, som vi nå kan oppleve både på TVen og på farta.

I videoen nedenfor finner du 30 minutter med gameplay fra Switch-utgaven av spillet, som tar for seg dag 5-7 i livet til "determined father" Christo. Er This War of Mine en bra match for Nintendo Switch?

HQ
This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content