Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Hitman 3 - Freelancer
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   Pro Evolution Soccer 2018

   Vi tar et tilbakeblikk på PES League WT 2018 Europe

   Vi slo av en prat med både samarbeidslaget Broken Silence og den individuelle vinneren Sofia.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   PES League Europe-runden i Berlin ble, som du sikkert vet, avsluttet i helga som var, og til tross for at både Ettorito og Alex Alguacil kom litt til kort på egen hånd (de tapte i henholdsvis semifinalen og finalen), var ikke lagseieren deres noe mindre søt av den grunn, noe de viser helt klart og tydelig i intervjuet nedenfor.

   Det var en veldig spennende tid for dem, og de er veldig stolte av å være mestere, og går så langt som å hevde at de er favoritter til World Finals (men påpeker at den franske trioen Neo Esports er deres største rival).

   Hvordan de spiller, som er nøkkelen til suksessen deres, og hvordan de løste kommunikasjonsproblemene mellom to italienere og en spanjol er noe av de snakker om i videoen nedenfor:

   HQ

   Vi har også slått av en prat med Naoki 'Sofia' Sugimura. Den japanske spilleren ser tilbake på hvordan han vant den "lokale" semifinalen i Tokyo og endte opp med å stikke av med seieren i Berlin. I videoen snakker han om spillestilen sin og hvor kallenavnet hans kommer fra...

   HQ

   Relaterte tekster

   0
   Pro Evolution Soccer 2018Score

   Pro Evolution Soccer 2018

   ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

   Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

   0
   Slik endte PES League European-runden

   Slik endte PES League European-runden

   ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

   PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...   Loading next content