Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2018

Vi tar et tilbakeblikk på PES League WT 2018 Europe

Vi slo av en prat med både samarbeidslaget Broken Silence og den individuelle vinneren Sofia.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PES League Europe-runden i Berlin ble, som du sikkert vet, avsluttet i helga som var, og til tross for at både Ettorito og Alex Alguacil kom litt til kort på egen hånd (de tapte i henholdsvis semifinalen og finalen), var ikke lagseieren deres noe mindre søt av den grunn, noe de viser helt klart og tydelig i intervjuet nedenfor.

Det var en veldig spennende tid for dem, og de er veldig stolte av å være mestere, og går så langt som å hevde at de er favoritter til World Finals (men påpeker at den franske trioen Neo Esports er deres største rival).

Hvordan de spiller, som er nøkkelen til suksessen deres, og hvordan de løste kommunikasjonsproblemene mellom to italienere og en spanjol er noe av de snakker om i videoen nedenfor:

HQ

Vi har også slått av en prat med Naoki 'Sofia' Sugimura. Den japanske spilleren ser tilbake på hvordan han vant den "lokale" semifinalen i Tokyo og endte opp med å stikke av med seieren i Berlin. I videoen snakker han om spillestilen sin og hvor kallenavnet hans kommer fra...

HQ

Relaterte tekster

0
Pro Evolution Soccer 2018Score

Pro Evolution Soccer 2018

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

0
Slik endte PES League European-runden

Slik endte PES League European-runden

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...Loading next content