Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deliver Us Mars

Vi tar til den røde planeten i Deliver Us Mars på dagens GR Live

Bli med på en time med KeokeN Interactive's sci-fi-oppfølger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går markerte den globale lanseringsdatoen for KeokeN Interactive's sci-fi-oppfølging til Deliver Us The Moon. Denne oppfølgeren bytter den støvete måneoverflaten mot den røde planeten, og dreier seg om astronaut Kathy Johanson mens hun utforsker Mars og prøver å gjenvinne en haug med koloniskip som har blitt stjålet av den merkelige og mystiske Outward fraksjonen.

Selv om du kan lese hele anmeldelsen av Deliver Us Mars her, kan du også se etter å bli med oss på dagens GR Live for åpningstiden av spillet. Sørg for å besøke GR Live-hjemmesiden til vanlig tid 15:00 GMT / 16:00 CET for å fange handlingen sammen med meg selv.

Og inntil vi går live, sørg for å også se lanseringstraileren for Deliver Us Mars nedenfor.

HQ
Deliver Us Mars

Relaterte tekster

0
Deliver Us MarsScore

Deliver Us Mars

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

KeokeN Interactive har droppet et annet sci-fi-eventyr, men ett spørsmål sitter i tankene våre: leverer det?

0
Deliver Us Mars utsatt til februar

Deliver Us Mars utsatt til februar

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi kan altså glede oss til mange spennende spillnyheter i september, men høsten blir stadig tynnere hva spillanseringer angår. Nå er det Keoken sin tur å gi oss...Loading next content