Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Brothers: A Tale of Two Sons

Vi tok turen til Starbreeze

Josef Fares' spillprosjekt tar form

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mye spennende som skjer hos svenske Starbreeze Studios om dagen. Vi tok derfor turen selskapets lokaler i Uppsala, for å sikre oss en statusoppdatering.

Det mest spennende spillet er muligens filmregissør Josef Fares' spillprosjekt, Brothers: A Tale of Two Sons. Fares er blant annet kjent fra Jalla! Jalla!, og A Tale of Two Sons er hans første prosjekt i spillbransjen:

HQ

Brothers-spillet er imidlertid ikke det eneste som foregår hos Starbreeze om dagen, og vi fikk også en prat med toppsjef Mikael Nermark. Dagens tema? Fremtiden:

HQ

Relaterte tekster

3
Brothers: A Tale of Two SonsScore

Brothers: A Tale of Two Sons

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Brothers forsøker å være det neste Journey, men i stedet for å fremstå som tankefullt og stillferdig lykkes det kun i å være en hjerteskjærende opplevelse...

1
Josef Fares starter eget spillstudio

Josef Fares starter eget spillstudio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Svenske Josef Fares, som tidligere har jobbet som både skuespiller og filmregissør, og har stått bak kjente filmer som Farsan, Kopps og Jalla Jalla, byttet beite for noen...Loading next content